Henkilökuntaamme uusia vahvistuksia

Bosch Car Service on tuonut uusia tuulia Puulan Koneelle

Puulan Kone liittyi kesällä 2021 maailmanlaajuiseen Bosch Car Service -verkostoon. Päätös oli yksi toimenpiteistä, joilla pyrimme varmistamaan kattavien autoilun palveluiden säilymisen ja jatkuvuuden Kangasniemellä pitkälle tulevaisuuteen. "Bosch Car Service -verkostoon liittyminen on näkynyt Teollisuustien toimipisteemme toiminnassa julkisivun ja brändi-muutosten lisäksi muun muassa koulutuksen ja erilaisten investointien kautta", kertoo Puulan Kone Oy:n toimitusjohtaja Arja Ikonen. Esimerkiksi myymälä ja korjaamohalli sai uuden energiatehokkaamman led-valaistuksen vuodenvaihteessa.

Puulan Koneen palveluksessa aloitti tammikuussa kaksi uutta asiakaspalvelun ammattilaista

Tuorein investointi liittyy kuitenkin materiaalin sijaan henkilöstöön. Tammikuun alussa joulupyhien jälkeen tiskin takana aloittikin kaksi myynnin ja asiakaspalvelun ammattilaista.

Timo ja Pekka

Uudessa palvelupäällikön tehtävässä aloitti hirvensalmelainen Pekka Airola (kuvassa oikealla). Pekka on aiemmin työskennellyt muun muassa myyntipäällikkönä. Vapaa-ajallaan Pekka viettää aikaansa muun muassa museoautojen parissa, joita hänen autotallistaan löytyy tällä hetkellä neljä kappaletta. Pekka tulee vastaamaan merkittäviltä osin Teollisuustien liiketoiminnasta ja sen kehittämisestä. Esillä on ollut jo uusia tuote- ja palveluideoita, joista varmasti kuullaan jo kevään aikana.

Työnjohtajana aloitti puolestaan kangasniemeläinen Timo Tyrväinen. Timo tulee varmasti huoltoasiakkaillemme nopeasti tutuksi, sillä hän vastaa esimerkiksi töiden vastaanotosta ja luovutuksesta. Aiempaa työkokemusta autoalalta Timolta löytyy monipuolisesti. Timo on toiminut mm. ajoneuvoasentajana, varaosamyyjänä sekä viimeisimmäksi vaihtoautopäällikkönä. Jos autoilun kanssa ilmenee haasteita, kannattaa Timoa nykäistä hihasta!

"Timo ja Pekka ovat sopeutuneet joukkoomme varsin nopeasti - nopeammin kuin osasin odottaa. Työmäärään nähden henkilökuntamme on ollut viime kuukaudet tiukoilla, joten uudet vahvistukset olivat koko henkilöstön osalta varsin tervetulleita.", kertoi Arja Ikonen.

Jos uudet kasvot eiv√§t ole viel√§ tuttuja, kannattaa nyt tulla tutustumaan ihan auton kanssa, sill√§ maaliskuun loppuun saakka on voimassa Bosch-huoltotarjous, joka antaa 40 ‚ā¨:n alennuksen kaikkiin m√§√§r√§aikaishuoltoihin.