Kangasniemen Teboilin laajennustyöt ovat täydessä vauhdissa

Kangasniemen Teboilin laajennustyöt ovat täydessä vauhdissa

Valtatie 13:n varrella sijaitsevan Kangasniemen Teboilin uusi ulkomuoto alkaa jo hahmottua. Maaliskuussa alkaneiden perusparannus- ja laajennustöiden yhteydessä Teboil Kangasniemi saa suuremmat keittiö-, sosiaali- ja toimistotilat. Laajennuksessa liikenneasema saa myös toisen kerroksen, johon rakennetaan täysin uudet kokous- ja saunatilat. Lisäksi myös asiakas- ja myymälätilat laajenevat hieman.

Laajennus- ja saneerausaikatauluun on tehty muutoksia siten, että häiriöitä asiakkaille ei vielä kesän aikana tulisi. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että laajennusosa rakennetaan ensin ja nykyisten tilojen saneeraus aloitetaan vasta tämän jälkeen. Täten liikenneaseman palvelut toimivat häiriöttä ainakin loppukesään saakka. Tämän jälkeen katkokset esimerkiksi keittiöpalveluissa ovat todennäköisiä. Kaikista häiriöistä tiedotetaan asiakkkaille etukäteen muun muassa Facebookin välityksellä.

Kokous- ja saunatiloja tullaan vuokraamaan
lähtökohtaisesti yrityksille ja yhdistyksille

Kokous- ja saunatilat tulevat olemaan vuokrattavissa asiakkaille, kuten yhdistyksille ja yrityksille. “Uudet, modernit neuvottelu- ja saunatilat tulevat palvelemaan paikallisia yrityksiä mainiosti esimerkiksi tapaamisissa, kokouksissa ja koulutuksissa” kertoo Teboil Kangasniemen omistavan Puulan Kone Oy:n toimitusjohtaja Arja Ikonen.

Kokoustilat istuvat huoltoaseman yhteyteen hyvin. “Liikenneaseman jo olemassa olevat kahvio- ja ravintolapalvelut mahdollistavat ruokailun ennen kokousta, sen yhteydessä tai sen jälkeen” kertoo Ikonen. Kokoustilat soveltuvat myös esimerkiksi etätyöskentelyyn, joka on yleistynyt merkittävästi viime aikoina.

Tiloja tullaan markkinoimaan myös paikkakunnan ulkopuolelle. Kangasniemi on Suomen kauneimpana kuntana suosittu mökkipaikkakunta. Kokousviikonloppu luonnon ympäröimänä voisi olla mukavaa vaihtelua kaupunkien vilskeeseen verrattuna. Kokouksen jälkeen voisi rentoutua saunoen, golfin parissa tai vaikka risteilyllä Puulalla.