Lapaskankaan Teboil laajentuu 200 neliöllä

Lapaskankaan Teboil laajentuu 200 neliöllä

Lapaskankaan Teboil-huoltoasema laajentaa toimitilojaan 200 neliön verran. Maaliskuussa alkava laajennus kohdistuu keittiötiloihin, jotka laajenevat noin 100 neliöllä. Lisäksi huoltoasemalle rakennetaan toinen kerros, jonne tulee täysin uudet sauna- ja kokoustilat. Investoinnin kokonaisarvio on noin 0,8 miljoonaa euroa.

Uskomme, että henkilökunnan työhyvinvointi on avainasemassa parhaan mahdollisen asiakaspalvelun ja asiakaskokemuksen saavuttamiseksi. Keittiötilat ovat osoittautuneet kooltaan riittämättömiksi tarpeisiin nähden. Investoimalla suurempiin ja nykyaikaisiin keittiötiloihin mahdollistamme henkilökunnalle paremman työssä viihtyvyyden. Samalla uudistuvat myös henkilökunnan sosiaali- ja toimistotilat.

Rakennustyöt alkavat kangasniemeläisen rakennusurakoitsijan toimesta maaliskuussa. Jos työt etenevät suunnitellusti, keittiötilat valmistuvat kesän aikana. Sauna- ja kokoustilojen käyttöönotto on suunniteltu tapahtuvan syksyllä. Yrityksen oman käytön lisäksi sauna- ja kokoustilat tulevat olemaan vuokrattavissa myös asiakkaille, kuten yrityksille ja yhdistyksille. Tavoitteenamme on, että laajennustyöt häiritsevät asiakkaitamme mahdollisimman vähän.

Lapaskankaan Teboilin laajennus

Lapaskankaan Teboil on kangasniemeläisen Puulan Kone Oy:n omistama vuonna 1981 rakennettu liikenneasema, joka sijaitsee valtatie 13:n varrella. Teboilin palveluihin kuuluu polttoainemyynnin lisäksi kahvila- ja ravintolapalvelut, jotka sisältävät esimerkiksi aamiaisen ja lounaan noutopöydästä sekä Kotipizzan ja Rolls Express-hampurilaisravintolan.