Yritys

Puulan Kone Oy AUTOILIJAN LUOTETTAVA KUMPPANI JO VUODESTA 1974

Puulan Kone Oy on vuonna 1974 perustettu autoilun monitoimiyritys. Perheyrityksenä Puulan Kone Oy toimii jo kolmannessa polvessa. Laaja osaaminen ja yli 45 vuoden autoalan kokemus ovat yrityksemme kulmakiviä.

Puulan Kone Oy kuuluu yritysryppääseen, johon kuuluvat myös Ilmo Ylönen Oy ja Kuljetus R. Ikonen Oy. Yritykset työllistävät lähes 40 henkilöä ja niiden yhteenlaskettu liikevaihto on noin 7 miljoonaa euroa.

Puulan Kone kuuluu maailmanlaajuiseen Bosch Car Service -verkostoon. Olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme laadukasta asiakaspalvelua ja asiantuntevaa teknistä tukea.

Kehitämme palvelujamme jatkuvasti siten, että ne vastaisivat asiakkaidemme tarpeisiin mahdollisimman hyvin. Palveluvalikoimamme onkin toimialallamme paikkakunnan laajin.

Historia

Puulan Koneen perustaja Ilmo Ylönen (s.1936, k. 2011) aloitti yritystoimintansa kuorma-autoilijana 1950-luvulla. 1970-luvulla mukaan tuli myös huoltoasematoiminta, kun Ilmo aloitti Teboil-kauppiaana vuonna 1971. Alussa huoltoasematoiminta oli TB-huolto Ilmo Ylönen Ky:n alla. Huoltoasematoiminta siirtyi kuitenkin Puulan Koneelle heti sen perustamisesta lähtien vuonna 1974.

Puulan Kone Oy historia

Huoltoasematoiminta laajeni Kangasniemen Lapaskankaalle uuden valtatieosuuden valmistuttua vuonna 1981, kun Lapaskankaan Teboil aloitti toimintansa. Polttoaineen myynti lopetettiin Puulan Koneella Teollisuustiellä vuosituhannen vaihteessa, josta lähtien toimipiste on keskittynyt monipuolisten autokorjaamopalvelujen tarjoamiseen.

Puulan Kone Oy historia

Yrityksessä tapahtui sukupolvenvaihdos vuonna 1999, kun Ilmo Ylösen tytär Arja Ikonen aloitti yrityksen toimitusjohtajana. Arja aloitti Puulan Koneen palveluksessa jo vuonna 1976, joten hänellä on kokemusta yrityksen toiminnasta jo lähes 50 vuoden ajalta. Vuoden 2023 alussa Puulan Kone Oy:n toimitusjohtajaksi nimettiin Mikko Vepsäläinen.

Kaksi toimipistettä

Yrityksemme pitää sisällään kaksi toimipistettä: Puulan Kone Teollisuustiellä ja Teboil Kangasniemi Lapaskankaalla.

Puulan Kone Oy ulkokuva

Teollisuustieltä löydät autohuolto- ja korjaamopalvelumme, varaosa- ja tarvikemyymälän, rengasliikkeen, autopesun, AGA-palvelupisteen, hydrauliikkapalvelun ja kahvion. Saman katon alla toimii myös DEKRA Katsastus.

Puulan Kone Oy, Kangasniemen katsastus

Lapaskankaalla, valtatie 13:n varrella sijaitsee Teboil Kangasniemi-liikenneasema, joka on Puulan Kone Oy:n omistama. Liikenneasema valmistui vuonna 1981. Vuosien varrella liikenneasemaa on peruskorjattu ja laajennettu muun muassa vuonna 2007 ja 2017. Liikenneaseman palveluihin Teboil-huoltoasematoiminnan lis√§ksi kuuluu mm. aamupala, lounas, √Ä la carte, Rolls-hampurilaisravintola ja Kotipizza. Liikenneaseman yl√§kerrasta l√∂ytyy my√∂s kokous- ja saunatilat, joita vuokrataan k√§ytt√∂√∂n mm.                         yrityksille ja yhdistyksille.

Tavoitteemme

Haluamme tarjota asiakkaallemme kaiken mitä hän autoilussa tarvitsee. Pyrimme kaikessa toiminnassamme aitoon, laadukkaaseen, yksilölliseen ja odotukset ylittävään asiakaspalveluun. Kehitämme palveluvalikoimaamme jatkuvasti asiakkaiden muuttuvat tarpeet huomioiden.

Puulan Kone Oy
Puulan Kone Oy varaosamyymälä
Puulan Kone Oy
Korjaamo, Puulan Kone Oy
Kahvio, Puulan Kone Oy
Autopesu, Puulan Kone Oy

Palvelut Puulan Kone Oy

  • Mit√§ asiakkaamme sanovat meist√§?

    "Olimme matkalla Helsinkiin, kun autostamme rikkoutui jäähdyttäjänletku. Saimme upeaa palvelua Puulan Koneelta, vaikka korjaamo oli jo mennyt kiinni. Pääsimme jatkamaan matkaa nopeasti. Kiitoksia tuhannesti!"
    Tuula Malmberg

Kiinnostuitko?