Muista ilmastointi­huolto!

Muista ilmastointihuolto!

Auton ilmastointilaite kaipaa säännöllistä huoltoa säilyttääkseen viilennystehonsa ja toimintakuntonsa parhaalla mahdollisella tasolla. Oikein toimiessaan ilmastointilaite pitää auton sisäilman miellyttävän viileänä ja kuivana myös kesähelteillä. Sisäilman laadulla on selkeä vaikutus myös ajomukavuuteen.

Auton ilmastointi

Ajan kuluessa ilmastointilaitteessa kiertävä kylmäaine pääsee vähitellen vuotamaan ulos järjestelmästä, vaikka ilmastointilaite toimisi täysin normaalisti. Uusistakin laitteista kylmäainetta voi karata jopa 15 % vuosittain. Kylmäaineen vähentynyt määrä ilmenee jäähdytystehon heikkenemisenä ja jopa ilmastointilaitteen kompressorin rikkoutumisena.

Ilmastointihuollon yhteydessä kylmäainetta lisätään tarpeen mukaan riippuen mm. ilmastointijärjestelmän koosta, huoltovälistä ja käytöstä. Myös kompressorin voiteluainemäärä tarkistetaan ja tarvittaessa sitä lisätään.

Tarjous 17.6.2022 saakka

Tarjoamme huoltoasiakkaillemme ilmastointihuollon hintaan 59,00 € (norm. 69,00 €) 17.6.2022 saakka. Lisäksi veloitamme kylmäaineen mikäli sitä tarvitsee huollon yhteydessä lisätä.

Oikein toimivan ja säännöllisesti huolletun ilmastointijärjestelmän täyttöhuolto vaatii tavallisesti noin 100 - 200 grammaa kylmäainetta.

Jos ilmastoinnistasi on puhti pois, varaa aika ilmastointihuoltoon jo tänään!

Auton ilmastointihuolto