Puulan Kone liittyy Bosch Car Service -verkostoon

Puulan Kone liittyy

Bosch Car Service

-verkostoon

Laadukasta huoltoa autollesi

Puulan Kone Oy aloittaa yhteistyön Bosch Car Servicen kanssa. Tämä tarkoittaa käytännössä, että varaosamyymälämme ja autokorjaamomme siirtyy Bosch Car Service -brändin alle.

Kaikki Bosch Car Service -korjaamot käyvät läpi tarkan sertifiointiprosessin ja ovat sitoutuneet jatkuvaan laatustandardien kehittämiseen sekä seuraaviin palvelulupauksiin:

  • Huippulaatu
  • Laaja-alainen ja kattava
  • Kohtuullinen ja reilu
  • Luotettava
  • Henkil√∂kohtainen ja omistautunut

Maailmanlaajuiseen Bosch-ketjuun kuuluu jo yli 16 000 korjaamoa.
 

Miksi Bosch Car Service?

Voimme yhteistyön myötä palvella asiakaskuntaamme entistä paremmin. Ratkaisemme edelleen autoiluun liittyvät tarpeesi ja ongelmasi autosi merkistä, mallista tai iästä riippumatta. Lisäksi saamme käyttöömme laajan kansainvälisen asiantuntijaverkoston tuottamiemme palveluiden tueksi.

Uusimpien työmenetelmien ja -välineiden sekä säännöllisen koulutuksen turvin varmistamme, että olemme kykeneviä huoltamaan kaikkien merkkien uusinta autotekniikkaa ja huomioimaan niiden erityispiirteet.

Bosch Car Service kumppanuuden myötä voimme tarjota asiakkaillemme myös uusia joustavia maksutapoja. Bosch Car Service -kortilla saat aina 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit halutessasi myös jakaa ostosumman pidemmälle maksuajalle ja valita useista eri maksuvaihtoehdoista.

Yhteinen matkamme on vasta alussa ja palvelutarjontamme tulee muovautumaan v√§hitellen kohti uudistunutta Puulan Konetta. Seuraa verkkosivujamme niin pysyt muutoksessa k√§rryill√§.