Varmista, että autosi on valmis kesään!

Varmista, että autosi on valmis kesään!

Tätä kirjoittaessa kevätaurinko paistaa täydeltä taivaalta karistaen viimeisetkin kaamosajan apaattisuuden rippeet. Kevät tuo mukanaan aurinkoisten ja lämpenevien päivien lisäksi myös erilaisia velvollisuuksia myös autoilijoille. Lue alta vinkkimme ja tarjouksemme kevään tärkeimpiin autoaskareisiin!

Renkaanvaihto - voi se olla helppoakin

Renkaanvaihto on autoilijalle aikaavievä jokakeväinen ja -syksyinen operaatio, joka voi olla osalle myös epämieluisa. Me tarjoamme siistin ja helpon vaihtoehdon kyseisen operaation suorittamiseen. Varaa aika, tuo autosi ja renkaasi meille, ja vaihdamme ne autoosi silmänräpäyksessä . Tarkastamme renkaidesi kunnon, ilmanpaineet ja pyöränpulttien kiristysmomentin.

Auton rengas, renkaanvaihto

Renkaiden allevaihto nyt alennettuun hintaan 25 € (norm. 30 €).

Jos tarvitset uudet kesärenkaat, autamme sopivien renkaiden valinnassa mielellämme. Jos sopivia renkaita ei varastostamme löydy, saamme ne tilaamalla paikan päälle jopa seuraavaksi aamuksi!

Talvirenkaat saat vaihdon jälkeen mukaasi tai vaihtoehtoisesti voit jättää ne meille kausisäilytykseen hintaan 80 €, joka sisältää myös seuraavan allevaihdon (tilaa rajoitetusti).

Nelipyöräsuuntaus säästää renkaitasi

Oikein säädetyt pyöräkulmat lisäävät ajomukavuutta ja -turvallisuutta.

Suosittelemme nelipyöräsuuntauksen tekemistä kerran vuodessa. Ja varsinkin, jos autosi renkaat ovat kuluneet epätasaisesti. Renkaanvaihdon yhteydessä nelipyöräsuuntaus onnistuu kätevästi.

Oikein säädetyt pyöräkulmat mahdollistavat renkaan pyörimisen optimaalisesti auton kulkusuuntaan nähden, jolloin renkaiden kuluminen on vähäisempää, renkaiden aiheuttama vastus on pienempi ja polttoaineen kulutus laskee.

Auton rengas, nelipyöräsuuntaus

Huhtikuun ajan tarjoamme renkaiden vaihdon yhteydessä tehtävän pyöräkulmien mittauksen yhteishintaan 80 € (norm. 96 €).

Ilmastointihuoltoa ei kannata laiminlyödä

Ilmastointilaitteen huolto on tärkeä toimenpide viilennystehon ylläpitämiseksi ja ilmastointilaitteen toimintavarmuuden parantamiseksi. Kevät onkin oivaa aikaa huoltaa ilmastointilaite huippuvireeseen kesäkuumia varten. Varsinkin nyt, sillä alensimme henkilöauton ilmastointilaitteen täyttöhuoltohinnan 59 euroon!

(norm. 75 €, sis. työn, kylmäaineen (R134A), kompressoriöljyn ja väriaineen.)

Ilmastointihuolto

Varaa aikasi jo tänään! huolto (at) puulankone.fi tai 040 835 2371.

Tarjoukset ovat voimassa henkilöautoille 30.4.2018 saakka. Pidätämme oikeuden muutoksiin.